master's thesis
Validacija GC-MS metode za određivanje policikličkih aromatskih ugljikovodika u dimljenim kobasicama

Kovačević, Vedrana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Applied Chemistry and Ecology
Sub-department of Biochemistry and Toxicology

Cite this document

Kovačević, V. (2019). Validacija GC-MS metode za određivanje policikličkih aromatskih ugljikovodika u dimljenim kobasicama (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:814721

Kovačević, Vedrana. "Validacija GC-MS metode za određivanje policikličkih aromatskih ugljikovodika u dimljenim kobasicama." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:814721

Kovačević, Vedrana. "Validacija GC-MS metode za određivanje policikličkih aromatskih ugljikovodika u dimljenim kobasicama." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:814721

Kovačević, V. (2019). 'Validacija GC-MS metode za određivanje policikličkih aromatskih ugljikovodika u dimljenim kobasicama', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:814721

Kovačević V. Validacija GC-MS metode za određivanje policikličkih aromatskih ugljikovodika u dimljenim kobasicama [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:814721

V. Kovačević, "Validacija GC-MS metode za određivanje policikličkih aromatskih ugljikovodika u dimljenim kobasicama", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:814721

Please login to the repository to save this object to your list.