master's thesis
Validation of GC-MS Method for Determination of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in Smoked Sausages

Vedrana Kovačević (2019)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Applied Chemistry and Ecology
Sub-department of Biochemistry and Toxicology
Cite this document...

Kovačević, V. (2019). Validacija GC-MS metode za određivanje policikličkih aromatskih ugljikovodika u dimljenim kobasicama (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:814721

Kovačević, Vedrana. "Validacija GC-MS metode za određivanje policikličkih aromatskih ugljikovodika u dimljenim kobasicama." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:814721

Kovačević, Vedrana. "Validacija GC-MS metode za određivanje policikličkih aromatskih ugljikovodika u dimljenim kobasicama." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:814721

Kovačević, V. (2019). 'Validacija GC-MS metode za određivanje policikličkih aromatskih ugljikovodika u dimljenim kobasicama', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 19 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:814721

Kovačević V. Validacija GC-MS metode za određivanje policikličkih aromatskih ugljikovodika u dimljenim kobasicama [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2019 August 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:814721

V. Kovačević, "Validacija GC-MS metode za određivanje policikličkih aromatskih ugljikovodika u dimljenim kobasicama", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:814721