Bogadi, D. (2019). Utjecaj procesnih uvjeta kruto-tekuće ekstrakcije na prinos ekstrakcije tropa grožđa (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:163395
Bogadi, Dora. "Utjecaj procesnih uvjeta kruto-tekuće ekstrakcije na prinos ekstrakcije tropa grožđa." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:163395
Bogadi, Dora. "Utjecaj procesnih uvjeta kruto-tekuće ekstrakcije na prinos ekstrakcije tropa grožđa." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:163395
Bogadi, D. (2019). 'Utjecaj procesnih uvjeta kruto-tekuće ekstrakcije na prinos ekstrakcije tropa grožđa', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 29 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:163395
Bogadi D. Utjecaj procesnih uvjeta kruto-tekuće ekstrakcije na prinos ekstrakcije tropa grožđa [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2025 January 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:163395
D. Bogadi, "Utjecaj procesnih uvjeta kruto-tekuće ekstrakcije na prinos ekstrakcije tropa grožđa", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:163395