master's thesis
Određivanje elektrokinetičkog potencijala otopine 4-hidroksibenzojeve kiseline, otopine beta-glukana i modela 4-hidroksibenzojeve kiseline i beta-glukana

Ivanković, Ana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Sub-department of Applied Chemistry and instrumental Methods
Physical Chemistry

Cite this document

Ivanković, A. (2019). Određivanje elektrokinetičkog potencijala otopine 4-hidroksibenzojeve kiseline, otopine beta-glukana i modela 4-hidroksibenzojeve kiseline i beta-glukana (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:853716

Ivanković, Ana. "Određivanje elektrokinetičkog potencijala otopine 4-hidroksibenzojeve kiseline, otopine beta-glukana i modela 4-hidroksibenzojeve kiseline i beta-glukana." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:853716

Ivanković, Ana. "Određivanje elektrokinetičkog potencijala otopine 4-hidroksibenzojeve kiseline, otopine beta-glukana i modela 4-hidroksibenzojeve kiseline i beta-glukana." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:853716

Ivanković, A. (2019). 'Određivanje elektrokinetičkog potencijala otopine 4-hidroksibenzojeve kiseline, otopine beta-glukana i modela 4-hidroksibenzojeve kiseline i beta-glukana', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 21 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:853716

Ivanković A. Određivanje elektrokinetičkog potencijala otopine 4-hidroksibenzojeve kiseline, otopine beta-glukana i modela 4-hidroksibenzojeve kiseline i beta-glukana [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2020 October 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:853716

A. Ivanković, "Određivanje elektrokinetičkog potencijala otopine 4-hidroksibenzojeve kiseline, otopine beta-glukana i modela 4-hidroksibenzojeve kiseline i beta-glukana", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:853716

Islandora Bookmark - Please login to use this feature