Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Thermodynamics and Reaction Engineering
Cite this document
Potočnik, M. (2019). Utjecaj dodatka različitih induktora na aktivnost lakaze tijekom uzgoja Trametes versicolor na pljevici ječma (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:142742
Potočnik, Martin. "Utjecaj dodatka različitih induktora na aktivnost lakaze tijekom uzgoja Trametes versicolor na pljevici ječma." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:142742
Potočnik, Martin. "Utjecaj dodatka različitih induktora na aktivnost lakaze tijekom uzgoja Trametes versicolor na pljevici ječma." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:142742
Potočnik, M. (2019). 'Utjecaj dodatka različitih induktora na aktivnost lakaze tijekom uzgoja Trametes versicolor na pljevici ječma', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 24 March 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:142742
Potočnik M. Utjecaj dodatka različitih induktora na aktivnost lakaze tijekom uzgoja Trametes versicolor na pljevici ječma [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2023 March 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:142742
M. Potočnik, "Utjecaj dodatka različitih induktora na aktivnost lakaze tijekom uzgoja Trametes versicolor na pljevici ječma", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:142742