doctoral thesis
Primjena visokonaponskog električnog pražnjenja i kemijskih postupaka pri modificiranju škrobova

Grgić, Ivanka
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology

Cite this document

Grgić, I. (2020). Primjena visokonaponskog električnog pražnjenja i kemijskih postupaka pri modificiranju škrobova (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:571912

Grgić, Ivanka. "Primjena visokonaponskog električnog pražnjenja i kemijskih postupaka pri modificiranju škrobova." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:571912

Grgić, Ivanka. "Primjena visokonaponskog električnog pražnjenja i kemijskih postupaka pri modificiranju škrobova." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:571912

Grgić, I. (2020). 'Primjena visokonaponskog električnog pražnjenja i kemijskih postupaka pri modificiranju škrobova', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 03 December 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:571912

Grgić I. Primjena visokonaponskog električnog pražnjenja i kemijskih postupaka pri modificiranju škrobova [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2020 [cited 2020 December 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:571912

I. Grgić, "Primjena visokonaponskog električnog pražnjenja i kemijskih postupaka pri modificiranju škrobova", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:571912

Islandora Bookmark - Please login to use this feature