master's thesis
Utjecaj nanočestica fulerenola na sekundarni metabolizam plijesni Aspergillus flavus tijekom uzgoja uz izloženost VIS svjetlu

Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Applied Chemistry and Ecology
Sub-department of Biochemistry and Toxicology

Cite this document

Antunović, M. (2020). Utjecaj nanočestica fulerenola na sekundarni metabolizam plijesni Aspergillus flavus tijekom uzgoja uz izloženost VIS svjetlu (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:985703

Antunović, Martina. "Utjecaj nanočestica fulerenola na sekundarni metabolizam plijesni Aspergillus flavus tijekom uzgoja uz izloženost VIS svjetlu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:985703

Antunović, Martina. "Utjecaj nanočestica fulerenola na sekundarni metabolizam plijesni Aspergillus flavus tijekom uzgoja uz izloženost VIS svjetlu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:985703

Antunović, M. (2020). 'Utjecaj nanočestica fulerenola na sekundarni metabolizam plijesni Aspergillus flavus tijekom uzgoja uz izloženost VIS svjetlu', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 14 February 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:985703

Antunović M. Utjecaj nanočestica fulerenola na sekundarni metabolizam plijesni Aspergillus flavus tijekom uzgoja uz izloženost VIS svjetlu [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2020 [cited 2024 February 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:985703

M. Antunović, "Utjecaj nanočestica fulerenola na sekundarni metabolizam plijesni Aspergillus flavus tijekom uzgoja uz izloženost VIS svjetlu", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:985703

Please login to the repository to save this object to your list.