Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food Technologies Sub-department of Cereal Technology
Cite this document
Koljđeraj, A. (2020). Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze u proizvodnji biskvita (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:987148
Koljđeraj, Antonio. "Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze u proizvodnji biskvita." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:987148
Koljđeraj, Antonio. "Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze u proizvodnji biskvita." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:987148
Koljđeraj, A. (2020). 'Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze u proizvodnji biskvita', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 29 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:987148
Koljđeraj A. Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze u proizvodnji biskvita [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2020 [cited 2024 November 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:987148
A. Koljđeraj, "Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze u proizvodnji biskvita", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:987148