Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Applied Chemistry and Ecology Sub-department of Biochemistry and Toxicology
Cite this document
Kvaternik, V. (2021). Utjecaj procesnih parametara na uklanjanje arsena i mangana iz vode koagulacijom i flokulacijom (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:768329
Kvaternik, Vesna. "Utjecaj procesnih parametara na uklanjanje arsena i mangana iz vode koagulacijom i flokulacijom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:768329
Kvaternik, Vesna. "Utjecaj procesnih parametara na uklanjanje arsena i mangana iz vode koagulacijom i flokulacijom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:768329
Kvaternik, V. (2021). 'Utjecaj procesnih parametara na uklanjanje arsena i mangana iz vode koagulacijom i flokulacijom', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:768329
Kvaternik V. Utjecaj procesnih parametara na uklanjanje arsena i mangana iz vode koagulacijom i flokulacijom [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2021 [cited 2025 January 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:768329
V. Kvaternik, "Utjecaj procesnih parametara na uklanjanje arsena i mangana iz vode koagulacijom i flokulacijom", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:768329