Sundać, L. (2021). Melasa kao nusproizvod u proizvodnji šećera (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:249088
Sundać, Laura. "Melasa kao nusproizvod u proizvodnji šećera." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:249088
Sundać, Laura. "Melasa kao nusproizvod u proizvodnji šećera." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:249088
Sundać, L. (2021). 'Melasa kao nusproizvod u proizvodnji šećera', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 07 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:249088
Sundać L. Melasa kao nusproizvod u proizvodnji šećera [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2021 [cited 2024 September 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:249088
L. Sundać, "Melasa kao nusproizvod u proizvodnji šećera", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:249088