undergraduate thesis
Comparison between Croatian official controls of hygiene in food premises with practice in other world countries

Kasandra Novoselić (2014)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology
Cite this document...

Novoselić, K. (2014). Usporedba provedbe službenih kontrola higijene pogona prehrambene industrije u Republici Hrvatskoj i nekim zemljama svijeta : završni rad (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:810554

Novoselić, Kasandra. "Usporedba provedbe službenih kontrola higijene pogona prehrambene industrije u Republici Hrvatskoj i nekim zemljama svijeta : završni rad." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:810554

Novoselić, Kasandra. "Usporedba provedbe službenih kontrola higijene pogona prehrambene industrije u Republici Hrvatskoj i nekim zemljama svijeta : završni rad." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:810554

Novoselić, K. (2014). 'Usporedba provedbe službenih kontrola higijene pogona prehrambene industrije u Republici Hrvatskoj i nekim zemljama svijeta : završni rad', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 17 June 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:810554

Novoselić K. Usporedba provedbe službenih kontrola higijene pogona prehrambene industrije u Republici Hrvatskoj i nekim zemljama svijeta : završni rad [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2014 [cited 2019 June 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:810554

K. Novoselić, "Usporedba provedbe službenih kontrola higijene pogona prehrambene industrije u Republici Hrvatskoj i nekim zemljama svijeta : završni rad", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:810554