Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Unit Operations
Cite this document
Lulić, I. (2022). Gubici topline te promjena mase i boje dva tipa čajnog peciva tijekom procesa industrijskog pečenja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:098935
Lulić, Iva. "Gubici topline te promjena mase i boje dva tipa čajnog peciva tijekom procesa industrijskog pečenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:098935
Lulić, Iva. "Gubici topline te promjena mase i boje dva tipa čajnog peciva tijekom procesa industrijskog pečenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:098935
Lulić, I. (2022). 'Gubici topline te promjena mase i boje dva tipa čajnog peciva tijekom procesa industrijskog pečenja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 27 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:098935
Lulić I. Gubici topline te promjena mase i boje dva tipa čajnog peciva tijekom procesa industrijskog pečenja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2024 September 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:098935
I. Lulić, "Gubici topline te promjena mase i boje dva tipa čajnog peciva tijekom procesa industrijskog pečenja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:098935