master's thesis
Gubici topline te promjena mase i boje dva tipa čajnog peciva tijekom procesa industrijskog pečenja

Lulić, Iva
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Unit Operations

Cite this document

Lulić, I. (2022). Gubici topline te promjena mase i boje dva tipa čajnog peciva tijekom procesa industrijskog pečenja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:098935

Lulić, Iva. "Gubici topline te promjena mase i boje dva tipa čajnog peciva tijekom procesa industrijskog pečenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:098935

Lulić, Iva. "Gubici topline te promjena mase i boje dva tipa čajnog peciva tijekom procesa industrijskog pečenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:098935

Lulić, I. (2022). 'Gubici topline te promjena mase i boje dva tipa čajnog peciva tijekom procesa industrijskog pečenja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 18 November 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:098935

Lulić I. Gubici topline te promjena mase i boje dva tipa čajnog peciva tijekom procesa industrijskog pečenja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2022 November 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:098935

I. Lulić, "Gubici topline te promjena mase i boje dva tipa čajnog peciva tijekom procesa industrijskog pečenja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:098935

Please login to the repository to save this object to your list.