Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Sub-department of Applied Chemistry and instrumental Methods Physical Chemistry
Puhović, B. (2022). Elektrokemijske tehnike za određivanje bakra u realnim uzorcima (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:935212
Puhović, Barbara. "Elektrokemijske tehnike za određivanje bakra u realnim uzorcima." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:935212
Puhović, Barbara. "Elektrokemijske tehnike za određivanje bakra u realnim uzorcima." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:935212
Puhović, B. (2022). 'Elektrokemijske tehnike za određivanje bakra u realnim uzorcima', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 01 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:935212
Puhović B. Elektrokemijske tehnike za određivanje bakra u realnim uzorcima [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2024 December 01] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:935212
B. Puhović, "Elektrokemijske tehnike za određivanje bakra u realnim uzorcima", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:935212