Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food Technologies Sub-department of Food Engineering
Cite this document
Petanjak, K. (2022). Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari boje konvencionalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:427239
Petanjak, Katarina. "Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari boje konvencionalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:427239
Petanjak, Katarina. "Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari boje konvencionalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:427239
Petanjak, K. (2022). 'Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari boje konvencionalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 25 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:427239
Petanjak K. Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari boje konvencionalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2024 September 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:427239
K. Petanjak, "Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari boje konvencionalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:427239