undergraduate thesis
Utjecaj parametara homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje
završni rad

Živanović, Dalibor
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies

Cite this document

Živanović, D. (2014). Utjecaj parametara homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje : završni rad (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:700257

Živanović, Dalibor. "Utjecaj parametara homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje : završni rad." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:700257

Živanović, Dalibor. "Utjecaj parametara homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje : završni rad." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:700257

Živanović, D. (2014). 'Utjecaj parametara homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje : završni rad', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 16 May 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:700257

Živanović D. Utjecaj parametara homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje : završni rad [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2014 [cited 2022 May 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:700257

D. Živanović, "Utjecaj parametara homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje : završni rad", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:700257

Please login to the repository to save this object to your list.