Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Applied Chemistry and Ecology Sub-department of Biochemistry and Toxicology
Cite this document
Lendić, B. (2023). Utjecaj vrste sirove vode na učinkovitost smanjenja THMPF metodom koagulacije i flokulacije (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:192795
Lendić, Barbara. "Utjecaj vrste sirove vode na učinkovitost smanjenja THMPF metodom koagulacije i flokulacije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:192795
Lendić, Barbara. "Utjecaj vrste sirove vode na učinkovitost smanjenja THMPF metodom koagulacije i flokulacije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:192795
Lendić, B. (2023). 'Utjecaj vrste sirove vode na učinkovitost smanjenja THMPF metodom koagulacije i flokulacije', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 03 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:192795
Lendić B. Utjecaj vrste sirove vode na učinkovitost smanjenja THMPF metodom koagulacije i flokulacije [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2023 [cited 2024 October 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:192795
B. Lendić, "Utjecaj vrste sirove vode na učinkovitost smanjenja THMPF metodom koagulacije i flokulacije", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:192795