Proizvodnja i karakterizacija voćnog vina od sibirske borovnice (Lonicera caerulea) dobivenog upotrebom odabranih vrsta selekcioniranih vinskih kvasaca
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Process Design and Construction Materials
Cite this document
Klobučar, T. (2024). Proizvodnja i karakterizacija voćnog vina od sibirske borovnice (Lonicera caerulea) dobivenog upotrebom odabranih vrsta selekcioniranih vinskih kvasaca (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:099205
Klobučar, Tomislava. "Proizvodnja i karakterizacija voćnog vina od sibirske borovnice (Lonicera caerulea) dobivenog upotrebom odabranih vrsta selekcioniranih vinskih kvasaca." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:099205
Klobučar, Tomislava. "Proizvodnja i karakterizacija voćnog vina od sibirske borovnice (Lonicera caerulea) dobivenog upotrebom odabranih vrsta selekcioniranih vinskih kvasaca." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:099205
Klobučar, T. (2024). 'Proizvodnja i karakterizacija voćnog vina od sibirske borovnice (Lonicera caerulea) dobivenog upotrebom odabranih vrsta selekcioniranih vinskih kvasaca', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 02 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:099205
Klobučar T. Proizvodnja i karakterizacija voćnog vina od sibirske borovnice (Lonicera caerulea) dobivenog upotrebom odabranih vrsta selekcioniranih vinskih kvasaca [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2025 February 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:099205
T. Klobučar, "Proizvodnja i karakterizacija voćnog vina od sibirske borovnice (Lonicera caerulea) dobivenog upotrebom odabranih vrsta selekcioniranih vinskih kvasaca", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:099205