master's thesis
Proizvodnja i karakterizacija voćnog vina od sibirske borovnice (Lonicera caerulea) dobivenog upotrebom odabranih vrsta selekcioniranih vinskih kvasaca

Klobučar, Tomislava
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Process Design and Construction Materials

Cite this document

Klobučar, T. (2024). Proizvodnja i karakterizacija voćnog vina od sibirske borovnice (Lonicera caerulea) dobivenog upotrebom odabranih vrsta selekcioniranih vinskih kvasaca (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:099205

Klobučar, Tomislava. "Proizvodnja i karakterizacija voćnog vina od sibirske borovnice (Lonicera caerulea) dobivenog upotrebom odabranih vrsta selekcioniranih vinskih kvasaca." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:099205

Klobučar, Tomislava. "Proizvodnja i karakterizacija voćnog vina od sibirske borovnice (Lonicera caerulea) dobivenog upotrebom odabranih vrsta selekcioniranih vinskih kvasaca." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:099205

Klobučar, T. (2024). 'Proizvodnja i karakterizacija voćnog vina od sibirske borovnice (Lonicera caerulea) dobivenog upotrebom odabranih vrsta selekcioniranih vinskih kvasaca', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 12 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:099205

Klobučar T. Proizvodnja i karakterizacija voćnog vina od sibirske borovnice (Lonicera caerulea) dobivenog upotrebom odabranih vrsta selekcioniranih vinskih kvasaca [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2024 September 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:099205

T. Klobučar, "Proizvodnja i karakterizacija voćnog vina od sibirske borovnice (Lonicera caerulea) dobivenog upotrebom odabranih vrsta selekcioniranih vinskih kvasaca", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:099205

Please login to the repository to save this object to your list.