Proizvodnja i karakterizacija voćnog vina od sibirske borovnice (Lonicera caerulea) dobivenog upotrebom odabranih vrsta selekcioniranih vinskih kvasaca
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Process Design and Construction Materials
Cite this document
Klobučar, T. (2024). Proizvodnja i karakterizacija voćnog vina od sibirske borovnice (Lonicera caerulea) dobivenog upotrebom odabranih vrsta selekcioniranih vinskih kvasaca (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:099205
Klobučar, Tomislava. "Proizvodnja i karakterizacija voćnog vina od sibirske borovnice (Lonicera caerulea) dobivenog upotrebom odabranih vrsta selekcioniranih vinskih kvasaca." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:099205
Klobučar, Tomislava. "Proizvodnja i karakterizacija voćnog vina od sibirske borovnice (Lonicera caerulea) dobivenog upotrebom odabranih vrsta selekcioniranih vinskih kvasaca." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:099205
Klobučar, T. (2024). 'Proizvodnja i karakterizacija voćnog vina od sibirske borovnice (Lonicera caerulea) dobivenog upotrebom odabranih vrsta selekcioniranih vinskih kvasaca', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 12 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:099205
Klobučar T. Proizvodnja i karakterizacija voćnog vina od sibirske borovnice (Lonicera caerulea) dobivenog upotrebom odabranih vrsta selekcioniranih vinskih kvasaca [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2024 September 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:099205
T. Klobučar, "Proizvodnja i karakterizacija voćnog vina od sibirske borovnice (Lonicera caerulea) dobivenog upotrebom odabranih vrsta selekcioniranih vinskih kvasaca", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:099205