Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Process Design and Construction Materials
Cite this document
Sušac, K. (2024). Ekstrakcija fenolnih spojeva iz komine grožđa sorte pinot crni primjenom ultrazvuka (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:051206
Sušac, Karolina. "Ekstrakcija fenolnih spojeva iz komine grožđa sorte pinot crni primjenom ultrazvuka." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:051206
Sušac, Karolina. "Ekstrakcija fenolnih spojeva iz komine grožđa sorte pinot crni primjenom ultrazvuka." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:051206
Sušac, K. (2024). 'Ekstrakcija fenolnih spojeva iz komine grožđa sorte pinot crni primjenom ultrazvuka', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 16 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:051206
Sušac K. Ekstrakcija fenolnih spojeva iz komine grožđa sorte pinot crni primjenom ultrazvuka [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2025 January 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:051206
K. Sušac, "Ekstrakcija fenolnih spojeva iz komine grožđa sorte pinot crni primjenom ultrazvuka", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:051206