Scientific paper - Original scientific paper
Shelf-life of fresh-cut pears processed after harvest and storage in controlled atmosphere
In: Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova. / Šubarić, Drago; Planinić, Mirela (Ed.). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2011. pp. 380-388. urn:nbn:hr:109:905598


Cite this document

Nedić Tiban, N., Piližota, V. & Rendić, I. (2011). Shelf-life of fresh-cut pears processed after harvest and storage in controlled atmosphere. In D. Šubarić, (Ed.), M. Planinić, (Ed.), Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova (pp. 380-388). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:905598

Nedić Tiban, Nela, et al. "Shelf-life of fresh-cut pears processed after harvest and storage in controlled atmosphere." Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova, edited by Drago Šubarić, edited by Mirela Planinić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2011, pp. 380-388. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:905598

Nedić Tiban, Nela, Vlasta Piližota and Ivica Rendić. "Shelf-life of fresh-cut pears processed after harvest and storage in controlled atmosphere." In Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova, 380-388. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2011. Accessed 2025 March 05. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:905598

Nedić Tiban, N., Piližota, V. and Rendić, I. (2011) 'Shelf-life of fresh-cut pears processed after harvest and storage in controlled atmosphere', in Šubarić, D. (ed.), Planinić, M. (ed.), Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), Osijek, pp. 380-388. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:905598 (Accessed 05 March 2025)

Nedić Tiban N, Piližota V, Rendić I. Shelf-life of fresh-cut pears processed after harvest and storage in controlled atmosphere. In: D. Šubarić, ed., M. Planinić, ed. Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); 2011. Pp. 380-388. [cited 2025 March 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:905598

N. Nedić Tiban, V. Piližota and I. Rendić, "Shelf-life of fresh-cut pears processed after harvest and storage in controlled atmosphere", Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova, D. Šubarić and M. Planinić, Eds. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2011. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:905598 [Accessed: 05 March 2025]

Please login to the repository to save this object to your list.