master's thesis
Antimicrobial effect of chestnut and linded money on selected Gram positive bacteria

Mario Oreški (2014)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Cite this document...

Oreški, M. (2014). Antimikrobni učinak meda kestena i lipe na odabrane gram pozitivne bakterijske vrste (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:135033

Oreški, Mario. "Antimikrobni učinak meda kestena i lipe na odabrane gram pozitivne bakterijske vrste." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:135033

Oreški, Mario. "Antimikrobni učinak meda kestena i lipe na odabrane gram pozitivne bakterijske vrste." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:135033

Oreški, M. (2014). 'Antimikrobni učinak meda kestena i lipe na odabrane gram pozitivne bakterijske vrste', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 20 April 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:135033

Oreški M. Antimikrobni učinak meda kestena i lipe na odabrane gram pozitivne bakterijske vrste [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2014 [cited 2019 April 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:135033

M. Oreški, "Antimikrobni učinak meda kestena i lipe na odabrane gram pozitivne bakterijske vrste", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:135033