Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Cite this document
Oreški, M. (2014). Antimikrobni učinak meda kestena i lipe na odabrane gram pozitivne bakterijske vrste (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:135033
Oreški, Mario. "Antimikrobni učinak meda kestena i lipe na odabrane gram pozitivne bakterijske vrste." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:135033
Oreški, Mario. "Antimikrobni učinak meda kestena i lipe na odabrane gram pozitivne bakterijske vrste." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:135033
Oreški, M. (2014). 'Antimikrobni učinak meda kestena i lipe na odabrane gram pozitivne bakterijske vrste', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 02 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:135033
Oreški M. Antimikrobni učinak meda kestena i lipe na odabrane gram pozitivne bakterijske vrste [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2014 [cited 2025 February 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:135033
M. Oreški, "Antimikrobni učinak meda kestena i lipe na odabrane gram pozitivne bakterijske vrste", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:135033