master's thesis
Obrada otpada organskog podrijetla iz kućanstva tehnologijom efektivnih mikroorganizama

Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Biology and Microbiology

Cite this document

Ižaković, M. (2015). Obrada otpada organskog podrijetla iz kućanstva tehnologijom efektivnih mikroorganizama (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:483351

Ižaković, Maja. "Obrada otpada organskog podrijetla iz kućanstva tehnologijom efektivnih mikroorganizama." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:483351

Ižaković, Maja. "Obrada otpada organskog podrijetla iz kućanstva tehnologijom efektivnih mikroorganizama." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:483351

Ižaković, M. (2015). 'Obrada otpada organskog podrijetla iz kućanstva tehnologijom efektivnih mikroorganizama', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 30 June 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:483351

Ižaković M. Obrada otpada organskog podrijetla iz kućanstva tehnologijom efektivnih mikroorganizama [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2015 [cited 2022 June 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:483351

M. Ižaković, "Obrada otpada organskog podrijetla iz kućanstva tehnologijom efektivnih mikroorganizama", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:483351

Please login to the repository to save this object to your list.