prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ultrazvuka i detergenata na ekstrakciju proteina iz stanica svježeg pekarskog kvasca (Saccharomyces cerevisiae)
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj ultrazvuka i detergenata na ekstrakciju proteina iz stanica svježeg pekarskog kvasca (Saccharomyces cerevisiae)

Juras, Sanela
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Unit Operations

Cite this document

Juras, S. (2010). Utjecaj ultrazvuka i detergenata na ekstrakciju proteina iz stanica svježeg pekarskog kvasca (Saccharomyces cerevisiae) (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:070166

Juras, Sanela. "Utjecaj ultrazvuka i detergenata na ekstrakciju proteina iz stanica svježeg pekarskog kvasca (Saccharomyces cerevisiae)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:070166

Juras, Sanela. "Utjecaj ultrazvuka i detergenata na ekstrakciju proteina iz stanica svježeg pekarskog kvasca (Saccharomyces cerevisiae)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:070166

Juras, S. (2010). 'Utjecaj ultrazvuka i detergenata na ekstrakciju proteina iz stanica svježeg pekarskog kvasca (Saccharomyces cerevisiae)', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 25 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:070166

Juras S. Utjecaj ultrazvuka i detergenata na ekstrakciju proteina iz stanica svježeg pekarskog kvasca (Saccharomyces cerevisiae) [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2024 September 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:070166

S. Juras, "Utjecaj ultrazvuka i detergenata na ekstrakciju proteina iz stanica svježeg pekarskog kvasca (Saccharomyces cerevisiae)", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:070166

Please login to the repository to save this object to your list.