prikaz prve stranice dokumenta Analiza utjecaja položaja i osvijetljenosti kriške kruha na rezultate računalne analize slike
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Analiza utjecaja položaja i osvijetljenosti kriške kruha na rezultate računalne analize slike

Batinić, Nikola
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Modelling, Optimisation and Automatisation

Cite this document

Batinić, N. (2010). Analiza utjecaja položaja i osvijetljenosti kriške kruha na rezultate računalne analize slike (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:409223

Batinić, Nikola. "Analiza utjecaja položaja i osvijetljenosti kriške kruha na rezultate računalne analize slike." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:409223

Batinić, Nikola. "Analiza utjecaja položaja i osvijetljenosti kriške kruha na rezultate računalne analize slike." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:409223

Batinić, N. (2010). 'Analiza utjecaja položaja i osvijetljenosti kriške kruha na rezultate računalne analize slike', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 29 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:409223

Batinić N. Analiza utjecaja položaja i osvijetljenosti kriške kruha na rezultate računalne analize slike [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2020 October 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:409223

N. Batinić, "Analiza utjecaja položaja i osvijetljenosti kriške kruha na rezultate računalne analize slike", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:409223

Islandora Bookmark - Please login to use this feature