Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Modelling, Optimisation and Automatisation
Batinić, N. (2010). Analiza utjecaja položaja i osvijetljenosti kriške kruha na rezultate računalne analize slike (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:409223
Batinić, Nikola. "Analiza utjecaja položaja i osvijetljenosti kriške kruha na rezultate računalne analize slike." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:409223
Batinić, Nikola. "Analiza utjecaja položaja i osvijetljenosti kriške kruha na rezultate računalne analize slike." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:409223
Batinić, N. (2010). 'Analiza utjecaja položaja i osvijetljenosti kriške kruha na rezultate računalne analize slike', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 09 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:409223
Batinić N. Analiza utjecaja položaja i osvijetljenosti kriške kruha na rezultate računalne analize slike [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2024 October 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:409223
N. Batinić, "Analiza utjecaja položaja i osvijetljenosti kriške kruha na rezultate računalne analize slike", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:409223