Žukić, B. (2010). Modifikacija škroba pšenice smjesom azelainske kiseline i acetanhidrida (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:018579
Žukić, Branka. "Modifikacija škroba pšenice smjesom azelainske kiseline i acetanhidrida." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:018579
Žukić, Branka. "Modifikacija škroba pšenice smjesom azelainske kiseline i acetanhidrida." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:018579
Žukić, B. (2010). 'Modifikacija škroba pšenice smjesom azelainske kiseline i acetanhidrida', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 11 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:018579
Žukić B. Modifikacija škroba pšenice smjesom azelainske kiseline i acetanhidrida [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2024 September 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:018579
B. Žukić, "Modifikacija škroba pšenice smjesom azelainske kiseline i acetanhidrida", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:018579