Marketanović, Ž. (2010). Analiza teksture polutvrdih sireva različitih proizvođača na hrvatskom tržištu (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:794415
Marketanović, Željka. "Analiza teksture polutvrdih sireva različitih proizvođača na hrvatskom tržištu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:794415
Marketanović, Željka. "Analiza teksture polutvrdih sireva različitih proizvođača na hrvatskom tržištu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:794415
Marketanović, Ž. (2010). 'Analiza teksture polutvrdih sireva različitih proizvođača na hrvatskom tržištu', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 14 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:794415
Marketanović Ž. Analiza teksture polutvrdih sireva različitih proizvođača na hrvatskom tržištu [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2025 January 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:794415
Ž. Marketanović, "Analiza teksture polutvrdih sireva različitih proizvođača na hrvatskom tržištu", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:794415