Oršolić, M. (2009). Provedba kristalizacije šećera u tvornici šećera
„Sladorana“ u Županji (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:984539
Oršolić, Martina. "Provedba kristalizacije šećera u tvornici šećera
„Sladorana“ u Županji." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:984539
Oršolić, Martina. "Provedba kristalizacije šećera u tvornici šećera
„Sladorana“ u Županji." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:984539
Oršolić, M. (2009). 'Provedba kristalizacije šećera u tvornici šećera
„Sladorana“ u Županji', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 11 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:984539
Oršolić M. Provedba kristalizacije šećera u tvornici šećera
„Sladorana“ u Županji [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2025 January 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:984539
M. Oršolić, "Provedba kristalizacije šećera u tvornici šećera
„Sladorana“ u Županji", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:984539