prikaz prve stranice dokumenta Optimiranje i modeliranje procesa kruto-tekuće ekstrakcije polifenolnih spojeva iz ekološki uzgojenog zrna soje
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Optimiranje i modeliranje procesa kruto-tekuće ekstrakcije polifenolnih spojeva iz ekološki uzgojenog zrna soje

Bešvir, Željka (2009)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Process Design and Construction Materials

Cite this document

Bešvir, Ž. (2009). Optimiranje i modeliranje procesa kruto-tekuće ekstrakcije polifenolnih spojeva iz ekološki uzgojenog zrna soje (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:140763

Bešvir, Željka. "Optimiranje i modeliranje procesa kruto-tekuće ekstrakcije polifenolnih spojeva iz ekološki uzgojenog zrna soje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:140763

Bešvir, Željka. "Optimiranje i modeliranje procesa kruto-tekuće ekstrakcije polifenolnih spojeva iz ekološki uzgojenog zrna soje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:140763

Bešvir, Ž. (2009). 'Optimiranje i modeliranje procesa kruto-tekuće ekstrakcije polifenolnih spojeva iz ekološki uzgojenog zrna soje', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 11 July 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:140763

Bešvir Ž. Optimiranje i modeliranje procesa kruto-tekuće ekstrakcije polifenolnih spojeva iz ekološki uzgojenog zrna soje [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2020 July 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:140763

Ž. Bešvir, "Optimiranje i modeliranje procesa kruto-tekuće ekstrakcije polifenolnih spojeva iz ekološki uzgojenog zrna soje", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:140763

Islandora Bookmark - Please login to use this feature