prikaz prve stranice dokumenta Modifikacija škroba ječma smjesama organskih dikiselina i acetanhidrida
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Modifikacija škroba ječma smjesama organskih dikiselina i acetanhidrida

Šoštarec, Ana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology

Cite this document

Šoštarec, A. (2009). Modifikacija škroba ječma smjesama organskih dikiselina i acetanhidrida (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:272439

Šoštarec, Ana. "Modifikacija škroba ječma smjesama organskih dikiselina i acetanhidrida." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:272439

Šoštarec, Ana. "Modifikacija škroba ječma smjesama organskih dikiselina i acetanhidrida." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:272439

Šoštarec, A. (2009). 'Modifikacija škroba ječma smjesama organskih dikiselina i acetanhidrida', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 27 November 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:272439

Šoštarec A. Modifikacija škroba ječma smjesama organskih dikiselina i acetanhidrida [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2020 November 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:272439

A. Šoštarec, "Modifikacija škroba ječma smjesama organskih dikiselina i acetanhidrida", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:272439

Islandora Bookmark - Please login to use this feature