prikaz prve stranice dokumenta Analiza fitofarmakoloških sastavnica suhog ekstrakta vrijeska (Satureja montana L.) i njegova potencijalna primjena
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Analiza fitofarmakoloških sastavnica suhog ekstrakta vrijeska (Satureja montana L.) i njegova potencijalna primjena

Rajić, Marina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Process Design and Construction Materials

Cite this document

Rajić, M. (2013). Analiza fitofarmakoloških sastavnica suhog ekstrakta vrijeska (Satureja montana L.) i njegova potencijalna primjena (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:877165

Rajić, Marina. "Analiza fitofarmakoloških sastavnica suhog ekstrakta vrijeska (Satureja montana L.) i njegova potencijalna primjena." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:877165

Rajić, Marina. "Analiza fitofarmakoloških sastavnica suhog ekstrakta vrijeska (Satureja montana L.) i njegova potencijalna primjena." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:877165

Rajić, M. (2013). 'Analiza fitofarmakoloških sastavnica suhog ekstrakta vrijeska (Satureja montana L.) i njegova potencijalna primjena', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:877165

Rajić M. Analiza fitofarmakoloških sastavnica suhog ekstrakta vrijeska (Satureja montana L.) i njegova potencijalna primjena [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2020 October 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:877165

M. Rajić, "Analiza fitofarmakoloških sastavnica suhog ekstrakta vrijeska (Satureja montana L.) i njegova potencijalna primjena", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:877165

Islandora Bookmark - Please login to use this feature