prikaz prve stranice dokumenta Primjena ultrazvuka u postupku dobivanja enzima iz kvasca Saccharomyces cerevisiae
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Primjena ultrazvuka u postupku dobivanja enzima iz kvasca Saccharomyces cerevisiae

Matanović, Marija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Unit Operations

Cite this document

Matanović, M. (2011). Primjena ultrazvuka u postupku dobivanja enzima iz kvasca Saccharomyces cerevisiae (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:664389

Matanović, Marija. "Primjena ultrazvuka u postupku dobivanja enzima iz kvasca Saccharomyces cerevisiae." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:664389

Matanović, Marija. "Primjena ultrazvuka u postupku dobivanja enzima iz kvasca Saccharomyces cerevisiae." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:664389

Matanović, M. (2011). 'Primjena ultrazvuka u postupku dobivanja enzima iz kvasca Saccharomyces cerevisiae', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 September 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:664389

Matanović M. Primjena ultrazvuka u postupku dobivanja enzima iz kvasca Saccharomyces cerevisiae [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2020 September 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:664389

M. Matanović, "Primjena ultrazvuka u postupku dobivanja enzima iz kvasca Saccharomyces cerevisiae", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:664389

Islandora Bookmark - Please login to use this feature