Matanović, M. (2011). Primjena ultrazvuka u postupku dobivanja enzima iz kvasca Saccharomyces cerevisiae (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:664389
Matanović, Marija. "Primjena ultrazvuka u postupku dobivanja enzima iz kvasca Saccharomyces cerevisiae." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:664389
Matanović, Marija. "Primjena ultrazvuka u postupku dobivanja enzima iz kvasca Saccharomyces cerevisiae." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:664389
Matanović, M. (2011). 'Primjena ultrazvuka u postupku dobivanja enzima iz kvasca Saccharomyces cerevisiae', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 30 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:664389
Matanović M. Primjena ultrazvuka u postupku dobivanja enzima iz kvasca Saccharomyces cerevisiae [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2025 January 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:664389
M. Matanović, "Primjena ultrazvuka u postupku dobivanja enzima iz kvasca Saccharomyces cerevisiae", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:664389