Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Thermodynamics and Reaction Engineering
Dropulja, I. (2010). Oksidacija fenolnih spojeva katalizirana vlastito proizvedenom lakazom iz Trametes versicolor (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805910
Dropulja, Ivana. "Oksidacija fenolnih spojeva katalizirana vlastito proizvedenom lakazom iz Trametes versicolor." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805910
Dropulja, Ivana. "Oksidacija fenolnih spojeva katalizirana vlastito proizvedenom lakazom iz Trametes versicolor." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805910
Dropulja, I. (2010). 'Oksidacija fenolnih spojeva katalizirana vlastito proizvedenom lakazom iz Trametes versicolor', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 31 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805910
Dropulja I. Oksidacija fenolnih spojeva katalizirana vlastito proizvedenom lakazom iz Trametes versicolor [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2025 January 31] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805910
I. Dropulja, "Oksidacija fenolnih spojeva katalizirana vlastito proizvedenom lakazom iz Trametes versicolor", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805910