prikaz prve stranice dokumenta Oksidacija fenolnih spojeva katalizirana vlastito proizvedenom lakazom iz Trametes versicolor
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Oksidacija fenolnih spojeva katalizirana vlastito proizvedenom lakazom iz Trametes versicolor

Dropulja, Ivana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Thermodynamics and Reaction Engineering

Cite this document

Dropulja, I. (2010). Oksidacija fenolnih spojeva katalizirana vlastito proizvedenom lakazom iz Trametes versicolor (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805910

Dropulja, Ivana. "Oksidacija fenolnih spojeva katalizirana vlastito proizvedenom lakazom iz Trametes versicolor." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805910

Dropulja, Ivana. "Oksidacija fenolnih spojeva katalizirana vlastito proizvedenom lakazom iz Trametes versicolor." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805910

Dropulja, I. (2010). 'Oksidacija fenolnih spojeva katalizirana vlastito proizvedenom lakazom iz Trametes versicolor', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805910

Dropulja I. Oksidacija fenolnih spojeva katalizirana vlastito proizvedenom lakazom iz Trametes versicolor [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2020 October 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805910

I. Dropulja, "Oksidacija fenolnih spojeva katalizirana vlastito proizvedenom lakazom iz Trametes versicolor", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805910

Islandora Bookmark - Please login to use this feature