master's thesis
Removing arsenic from water with active charcoal made from hazelnut's shells

Ivona Ladan (2015)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Applied Chemistry and Ecology
Sub-department of Chemistry and Ecology
Cite this document

Ladan, I. (2015). Uklanjanje arsena iz vode aktivnim ugljenom pripravljenim od ljusaka lješnjaka (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:064314

Ladan, Ivona. "Uklanjanje arsena iz vode aktivnim ugljenom pripravljenim od ljusaka lješnjaka." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:064314

Ladan, Ivona. "Uklanjanje arsena iz vode aktivnim ugljenom pripravljenim od ljusaka lješnjaka." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:064314

Ladan, I. (2015). 'Uklanjanje arsena iz vode aktivnim ugljenom pripravljenim od ljusaka lješnjaka', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 20 January 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:064314

Ladan I. Uklanjanje arsena iz vode aktivnim ugljenom pripravljenim od ljusaka lješnjaka [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2015 [cited 2020 January 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:064314

I. Ladan, "Uklanjanje arsena iz vode aktivnim ugljenom pripravljenim od ljusaka lješnjaka", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:064314

Islandora Bookmark - Please login to use this feature