master's thesis
Uklanjanje arsena iz vode aktivnim ugljenom zasićenim trovalentnim željezom

Marcikić, Božena
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Applied Chemistry and Ecology
Sub-department of Chemistry and Ecology

Cite this document

Marcikić, B. (2016). Uklanjanje arsena iz vode aktivnim ugljenom zasićenim trovalentnim željezom (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:353634

Marcikić, Božena. "Uklanjanje arsena iz vode aktivnim ugljenom zasićenim trovalentnim željezom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:353634

Marcikić, Božena. "Uklanjanje arsena iz vode aktivnim ugljenom zasićenim trovalentnim željezom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:353634

Marcikić, B. (2016). 'Uklanjanje arsena iz vode aktivnim ugljenom zasićenim trovalentnim željezom', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 29 September 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:353634

Marcikić B. Uklanjanje arsena iz vode aktivnim ugljenom zasićenim trovalentnim željezom [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2016 [cited 2020 September 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:353634

B. Marcikić, "Uklanjanje arsena iz vode aktivnim ugljenom zasićenim trovalentnim željezom", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:353634

Islandora Bookmark - Please login to use this feature