prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj dodataka i skladištenja na kvalitetu, reološka i termofizikalna svojstva paste od maline
Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Utjecaj dodataka i skladištenja na kvalitetu, reološka i termofizikalna svojstva paste od maline

Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology

Cite this document

Pichler, A. (2011). Utjecaj dodataka i skladištenja na kvalitetu, reološka i termofizikalna svojstva paste od maline (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:512749

Pichler, Anita. "Utjecaj dodataka i skladištenja na kvalitetu, reološka i termofizikalna svojstva paste od maline." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:512749

Pichler, Anita. "Utjecaj dodataka i skladištenja na kvalitetu, reološka i termofizikalna svojstva paste od maline." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:512749

Pichler, A. (2011). 'Utjecaj dodataka i skladištenja na kvalitetu, reološka i termofizikalna svojstva paste od maline', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 24 September 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:512749

Pichler A. Utjecaj dodataka i skladištenja na kvalitetu, reološka i termofizikalna svojstva paste od maline [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2020 September 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:512749

A. Pichler, "Utjecaj dodataka i skladištenja na kvalitetu, reološka i termofizikalna svojstva paste od maline", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:512749

Islandora Bookmark - Please login to use this feature