Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food Technologies Sub-department of Fruits and Vegetables Technology
Bijelić Curkić, M. (2011). Sprječavanje posmeđivanja i mikrobiološkog kvarenja minimalno procesiranih krušaka (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:515177
Bijelić Curkić, Marko. "Sprječavanje posmeđivanja i mikrobiološkog kvarenja minimalno procesiranih krušaka." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:515177
Bijelić Curkić, Marko. "Sprječavanje posmeđivanja i mikrobiološkog kvarenja minimalno procesiranih krušaka." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:515177
Bijelić Curkić, M. (2011). 'Sprječavanje posmeđivanja i mikrobiološkog kvarenja minimalno procesiranih krušaka', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 29 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:515177
Bijelić Curkić M. Sprječavanje posmeđivanja i mikrobiološkog kvarenja minimalno procesiranih krušaka [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2024 November 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:515177
M. Bijelić Curkić, "Sprječavanje posmeđivanja i mikrobiološkog kvarenja minimalno procesiranih krušaka", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:515177