master's thesis
Utjecaj dodatka zobi na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice

Ivana Tanasković (2014)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology
Cite this document

Tanasković, I. (2014). Utjecaj dodatka zobi na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:827773

Tanasković, Ivana. "Utjecaj dodatka zobi na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:827773

Tanasković, Ivana. "Utjecaj dodatka zobi na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:827773

Tanasković, I. (2014). 'Utjecaj dodatka zobi na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 29 January 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:827773

Tanasković I. Utjecaj dodatka zobi na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2014 [cited 2020 January 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:827773

I. Tanasković, "Utjecaj dodatka zobi na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:827773

Islandora Bookmark - Please login to use this feature