Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food Technologies Sub-department of Food Engineering
Cite this document
Gnjatović, L. (2014). Utjecaj dodatka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:626492
Gnjatović, Luka. "Utjecaj dodatka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:626492
Gnjatović, Luka. "Utjecaj dodatka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:626492
Gnjatović, L. (2014). 'Utjecaj dodatka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 21 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:626492
Gnjatović L. Utjecaj dodatka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2014 [cited 2025 January 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:626492
L. Gnjatović, "Utjecaj dodatka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:626492