master's thesis
Utjecaj dodatka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja

Gnjatović, Luka
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Gnjatović, L. (2014). Utjecaj dodatka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:626492

Gnjatović, Luka. "Utjecaj dodatka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:626492

Gnjatović, Luka. "Utjecaj dodatka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:626492

Gnjatović, L. (2014). 'Utjecaj dodatka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:626492

Gnjatović L. Utjecaj dodatka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2014 [cited 2020 October 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:626492

L. Gnjatović, "Utjecaj dodatka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:626492

Islandora Bookmark - Please login to use this feature