Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food and Nutrition Research Sub-department of Nutrition
Cite this document
Leovac, S. (2016). Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120731
Leovac, Suzana. "Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120731
Leovac, Suzana. "Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120731
Leovac, S. (2016). 'Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 28 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120731
Leovac S. Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2016 [cited 2024 September 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120731
S. Leovac, "Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120731