Mihaljević, M. (2017). Primjena tekućinske kromatografije za određivanje vitamina C u sokovima od povrća (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:760366
Mihaljević, Melita. "Primjena tekućinske kromatografije za određivanje vitamina C u sokovima od povrća." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:760366
Mihaljević, Melita. "Primjena tekućinske kromatografije za određivanje vitamina C u sokovima od povrća." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:760366
Mihaljević, M. (2017). 'Primjena tekućinske kromatografije za određivanje vitamina C u sokovima od povrća', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 15 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:760366
Mihaljević M. Primjena tekućinske kromatografije za određivanje vitamina C u sokovima od povrća [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2017 [cited 2025 January 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:760366
M. Mihaljević, "Primjena tekućinske kromatografije za određivanje vitamina C u sokovima od povrća", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:760366