master's thesis
Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Graševina

Spajić, Anita
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Spajić, A. (2017). Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Graševina (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:584377

Spajić, Anita. "Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Graševina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:584377

Spajić, Anita. "Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Graševina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:584377

Spajić, A. (2017). 'Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Graševina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 17 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:584377

Spajić A. Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Graševina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2017 [cited 2024 April 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:584377

A. Spajić, "Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Graševina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:584377

Please login to the repository to save this object to your list.