prikaz prve stranice dokumenta Dijabetes tipa 1: epidemiologija, dijetetski režim i mogućnosti prehrambene industrije u proširenju palete proizvoda
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Dijabetes tipa 1: epidemiologija, dijetetski režim i mogućnosti prehrambene industrije u proširenju palete proizvoda

Cestar, Mladen
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Nutrition

Cite this document

Cestar, M. (2017). Dijabetes tipa 1: epidemiologija, dijetetski režim i mogućnosti prehrambene industrije u proširenju palete proizvoda (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:268202

Cestar, Mladen. "Dijabetes tipa 1: epidemiologija, dijetetski režim i mogućnosti prehrambene industrije u proširenju palete proizvoda." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:268202

Cestar, Mladen. "Dijabetes tipa 1: epidemiologija, dijetetski režim i mogućnosti prehrambene industrije u proširenju palete proizvoda." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:268202

Cestar, M. (2017). 'Dijabetes tipa 1: epidemiologija, dijetetski režim i mogućnosti prehrambene industrije u proširenju palete proizvoda', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 11 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:268202

Cestar M. Dijabetes tipa 1: epidemiologija, dijetetski režim i mogućnosti prehrambene industrije u proširenju palete proizvoda [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2017 [cited 2024 April 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:268202

M. Cestar, "Dijabetes tipa 1: epidemiologija, dijetetski režim i mogućnosti prehrambene industrije u proširenju palete proizvoda", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:268202

Please login to the repository to save this object to your list.