Zeko Pivač, A. (2017). Kinetika kruto-tekuće ekstrakcije bioaktivnih tvari iz tropa grožđa (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:852703
Zeko Pivač, Anđela. "Kinetika kruto-tekuće ekstrakcije bioaktivnih tvari iz tropa grožđa." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:852703
Zeko Pivač, Anđela. "Kinetika kruto-tekuće ekstrakcije bioaktivnih tvari iz tropa grožđa." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:852703
Zeko Pivač, A. (2017). 'Kinetika kruto-tekuće ekstrakcije bioaktivnih tvari iz tropa grožđa', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:852703
Zeko Pivač A. Kinetika kruto-tekuće ekstrakcije bioaktivnih tvari iz tropa grožđa [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2017 [cited 2024 September 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:852703
A. Zeko Pivač, "Kinetika kruto-tekuće ekstrakcije bioaktivnih tvari iz tropa grožđa", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:852703