Žulj, S. (2018). Mješavine za pekarstvo i gotove smjese za kruh i sitna peciva (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:657546
Žulj, Senka. "Mješavine za pekarstvo i gotove smjese za kruh i sitna peciva." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:657546
Žulj, Senka. "Mješavine za pekarstvo i gotove smjese za kruh i sitna peciva." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:657546
Žulj, S. (2018). 'Mješavine za pekarstvo i gotove smjese za kruh i sitna peciva', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 15 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:657546
Žulj S. Mješavine za pekarstvo i gotove smjese za kruh i sitna peciva [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2018 [cited 2025 January 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:657546
S. Žulj, "Mješavine za pekarstvo i gotove smjese za kruh i sitna peciva", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:657546