Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Sub-department of Applied Chemistry and instrumental Methods
Cite this document
Jurić, M. (2019). Karakterizacija klorogenskih kiselina iz instant kava primjenom diferencijalne pulsne voltametrije (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:766064
Jurić, Marijana. "Karakterizacija klorogenskih kiselina iz instant kava primjenom diferencijalne pulsne voltametrije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:766064
Jurić, Marijana. "Karakterizacija klorogenskih kiselina iz instant kava primjenom diferencijalne pulsne voltametrije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:766064
Jurić, M. (2019). 'Karakterizacija klorogenskih kiselina iz instant kava primjenom diferencijalne pulsne voltametrije', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 21 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:766064
Jurić M. Karakterizacija klorogenskih kiselina iz instant kava primjenom diferencijalne pulsne voltametrije [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2025 February 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:766064
M. Jurić, "Karakterizacija klorogenskih kiselina iz instant kava primjenom diferencijalne pulsne voltametrije", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:766064