prikaz prve stranice dokumenta Primjena ionsko-selektivnih elektroda za praćenje migracije bakra i kositra u sustavu metalna ambalaža-hrana
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Primjena ionsko-selektivnih elektroda za praćenje migracije bakra i kositra u sustavu metalna ambalaža-hrana

Kercel, Antonio
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Sub-department of Applied Chemistry and instrumental Methods

Cite this document

Kercel, A. (2019). Primjena ionsko-selektivnih elektroda za praćenje migracije bakra i kositra u sustavu metalna ambalaža-hrana (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:795541

Kercel, Antonio. "Primjena ionsko-selektivnih elektroda za praćenje migracije bakra i kositra u sustavu metalna ambalaža-hrana." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:795541

Kercel, Antonio. "Primjena ionsko-selektivnih elektroda za praćenje migracije bakra i kositra u sustavu metalna ambalaža-hrana." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:795541

Kercel, A. (2019). 'Primjena ionsko-selektivnih elektroda za praćenje migracije bakra i kositra u sustavu metalna ambalaža-hrana', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 10 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:795541

Kercel A. Primjena ionsko-selektivnih elektroda za praćenje migracije bakra i kositra u sustavu metalna ambalaža-hrana [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2024 April 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:795541

A. Kercel, "Primjena ionsko-selektivnih elektroda za praćenje migracije bakra i kositra u sustavu metalna ambalaža-hrana", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:795541

Please login to the repository to save this object to your list.