Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food Technologies Sub-department of Fruits and Vegetables Technology
Neferanović, T. (2019). Utjecaj dodatka šećera na udio antocijana i antioksidativnu aktivnost u pastama od višnje (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:640587
Neferanović, Terezija. "Utjecaj dodatka šećera na udio antocijana i antioksidativnu aktivnost u pastama od višnje." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:640587
Neferanović, Terezija. "Utjecaj dodatka šećera na udio antocijana i antioksidativnu aktivnost u pastama od višnje." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:640587
Neferanović, T. (2019). 'Utjecaj dodatka šećera na udio antocijana i antioksidativnu aktivnost u pastama od višnje', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 10 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:640587
Neferanović T. Utjecaj dodatka šećera na udio antocijana i antioksidativnu aktivnost u pastama od višnje [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2025 January 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:640587
T. Neferanović, "Utjecaj dodatka šećera na udio antocijana i antioksidativnu aktivnost u pastama od višnje", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:640587