Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Sub-department of Applied Chemistry and instrumental Methods
Cite this document
Bilandžija, T. (2020). Karakterizacija kafeina u uzorcima dodatka prehrani primjenom pravokutnovalne voltametrije (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:223166
Bilandžija, Tena. "Karakterizacija kafeina u uzorcima dodatka prehrani primjenom pravokutnovalne voltametrije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:223166
Bilandžija, Tena. "Karakterizacija kafeina u uzorcima dodatka prehrani primjenom pravokutnovalne voltametrije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:223166
Bilandžija, T. (2020). 'Karakterizacija kafeina u uzorcima dodatka prehrani primjenom pravokutnovalne voltametrije', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 08 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:223166
Bilandžija T. Karakterizacija kafeina u uzorcima dodatka prehrani primjenom pravokutnovalne voltametrije [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2020 [cited 2024 November 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:223166
T. Bilandžija, "Karakterizacija kafeina u uzorcima dodatka prehrani primjenom pravokutnovalne voltametrije", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:223166