Scientific paper - Original scientific paper
Chemical and sensory properties of red wines from Baranja vineyards
In: Ružičkini dani 2018.. / Tomas, Srećko; Ačkar, Đurđica; Jozinović, Antun; Lončarić, Ante (Ed.). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2019. pp. 63-71. urn:nbn:hr:109:479509

Kojić, Nebojša; Jakobek, Lidija

Cite this document

Kojić, N. & Jakobek, L. (2019). Chemical and sensory properties of red wines from Baranja vineyards. In S. Tomas, (Ed.), Đ. Ačkar, (Ed.), A. Jozinović, (Ed.), A. Lončarić, (Ed.), Ružičkini dani 2018. (pp. 63-71). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:479509

Kojić, Nebojša and Lidija Jakobek. "Chemical and sensory properties of red wines from Baranja vineyards." Ružičkini dani 2018., edited by Srećko Tomas, edited by Đurđica Ačkar, edited by Antun Jozinović, edited by Ante Lončarić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2019, pp. 63-71. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:479509

Kojić, Nebojša and Lidija Jakobek. "Chemical and sensory properties of red wines from Baranja vineyards." In Ružičkini dani 2018., 63-71. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2019. Accessed 2024 March 26. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:479509

Kojić, N. and Jakobek, L. (2019) 'Chemical and sensory properties of red wines from Baranja vineyards', in Tomas, S. (ed.), Ačkar, Đ. (ed.), Jozinović, A. (ed.), Lončarić, A. (ed.), Ružičkini dani 2018., Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), Osijek, pp. 63-71. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:479509 (Accessed 26 March 2024)

Kojić N, Jakobek L. Chemical and sensory properties of red wines from Baranja vineyards. In: S. Tomas, ed., Đ. Ačkar, ed., A. Jozinović, ed., A. Lončarić, ed. Ružičkini dani 2018.. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); 2019. Pp. 63-71. [cited 2024 March 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:479509

N. Kojić and L. Jakobek, "Chemical and sensory properties of red wines from Baranja vineyards", Ružičkini dani 2018., S. Tomas et al., Eds. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2019. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:479509 [Accessed: 26 March 2024]

Please login to the repository to save this object to your list.