Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Modelling, Optimisation and Automatisation
Cite this document
Šimošić, E. (2021). Primjena regresijskih i kemometrijskih metoda u modeliranju svojstava industrijski proizvedenih keksa (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222568
Šimošić, Ema. "Primjena regresijskih i kemometrijskih metoda u modeliranju svojstava industrijski proizvedenih keksa." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222568
Šimošić, Ema. "Primjena regresijskih i kemometrijskih metoda u modeliranju svojstava industrijski proizvedenih keksa." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222568
Šimošić, E. (2021). 'Primjena regresijskih i kemometrijskih metoda u modeliranju svojstava industrijski proizvedenih keksa', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 21 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222568
Šimošić E. Primjena regresijskih i kemometrijskih metoda u modeliranju svojstava industrijski proizvedenih keksa [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2021 [cited 2025 January 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222568
E. Šimošić, "Primjena regresijskih i kemometrijskih metoda u modeliranju svojstava industrijski proizvedenih keksa", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222568