Friščić, S. (2013). Proizvodnja tradicionalnih mesnih proizvoda od mesa crne slavonske svinje (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:745984
Friščić, Stjepan. "Proizvodnja tradicionalnih mesnih proizvoda od mesa crne slavonske svinje." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:745984
Friščić, Stjepan. "Proizvodnja tradicionalnih mesnih proizvoda od mesa crne slavonske svinje." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:745984
Friščić, S. (2013). 'Proizvodnja tradicionalnih mesnih proizvoda od mesa crne slavonske svinje', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 13 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:745984
Friščić S. Proizvodnja tradicionalnih mesnih proizvoda od mesa crne slavonske svinje [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2025 January 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:745984
S. Friščić, "Proizvodnja tradicionalnih mesnih proizvoda od mesa crne slavonske svinje", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:745984