master's thesis
Određivanje kanabinoida u ekstraktima cvijeta industrijske konoplje dobivenih primjenom supkritične vode uz sušenje raspršivanjem

Barišić, Ana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Process Design and Construction Materials

Cite this document

Barišić, A. (2022). Određivanje kanabinoida u ekstraktima cvijeta industrijske konoplje dobivenih primjenom supkritične vode uz sušenje raspršivanjem (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120345

Barišić, Ana. "Određivanje kanabinoida u ekstraktima cvijeta industrijske konoplje dobivenih primjenom supkritične vode uz sušenje raspršivanjem." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120345

Barišić, Ana. "Određivanje kanabinoida u ekstraktima cvijeta industrijske konoplje dobivenih primjenom supkritične vode uz sušenje raspršivanjem." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120345

Barišić, A. (2022). 'Određivanje kanabinoida u ekstraktima cvijeta industrijske konoplje dobivenih primjenom supkritične vode uz sušenje raspršivanjem', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 08 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120345

Barišić A. Određivanje kanabinoida u ekstraktima cvijeta industrijske konoplje dobivenih primjenom supkritične vode uz sušenje raspršivanjem [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2024 November 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120345

A. Barišić, "Određivanje kanabinoida u ekstraktima cvijeta industrijske konoplje dobivenih primjenom supkritične vode uz sušenje raspršivanjem", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120345

Please login to the repository to save this object to your list.